El Garañon

Kaisa kom hjem ifra skoletur i dag. Storfornøyd etter 3 dager i El Garañon i Tejeda sammen med 5., 6. og 7.trinn. 
Her har de bodd på en campingplass, i trehytter uten strøm. Mobilen har også fått hvile, da hele oppholdet har vært mobilfritt. Litt av poenget med turen var å bli bedre kjent med hverandre...det går litt lettere uten nesa i telefon hele dagen. 
Mange aktiviteter har det vært: blant annet klatring i fjellet, nattevandring, terrengsykling, bueskyting og farging av t-skjorte. (Den var på da hun kom hjem.)
Var veldig spent før hun reiste, på hvordan maten var, da det gikk rykter på skolen om at den ikke var så veldig god. Hadde pakket med litt ekstra proviant i tilfelle....men den ble ikke spist opp. Maten fikk tommelen opp av Kaisa, og hun er ikke lett i matveien.
En stykk fornøyd jente som la seg i kveld. Litt sliten etter oppholdet, men med masse inntrykk og gode opplevelser i sekken.

I dag var det ungdomstrinnene som skulle ta turen opp. På grunn av en kraftig skogbrann her på øya, ble elevene evakuert ut i ettermiddag. 
Rundt kl.15 i dag brøt det ut brann i Tejeda. Mange tusen hektar med skog er allerede svidd av, veier er stengt og innbyggere evakuert. Restauranter, hoteller og hus står i fare for å bli tatt av brannen. 
Får håpe brannvesenet får kontroll over flammene og at den blir slukket, før den får gjort alt for store skader.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed