Jubileum - 100 dager med sommer og sol

 For hundre dager siden stod det en spent gjeng på Gardermoen for avreise Gran Canaria, Arguineguin.
Viste ikke helt hva som ventet oss. Leilighet var leid usett, vi skulle klare oss uten bil, Kaisa skulle gå på skole mens de to andre, Eleah og Vetle, skulle være hjemme med oss.
Noen mente av vi skulle prøve ut syden-tilværelsen noen måneder først, for og se om dette var noe for oss. Var det lurt og reise hit med en funksjonshemmet sønn? Andre mente at vi kom til og kjede oss. Mens noen hintet om at vi voksne kom til og ryke i tottene på hverandre etter en liten stund....skilsmisse neste.
Vi lukket ørene og hoppet i det. Kan vel ikke akkurat si at vi har angret noe særlig. 100 dager med sommer og sol.....kan fint venne seg til det.
Leiligheten er helt ok. Akkurat passe stor. Mangler litt utsikt og en litt større balkong, men ellers grei. Og atmosfæren, her blant spanjolene i gata, er ikke noe å klage på. Vetle koser seg i varmen. Formen er på topp. Ingen runder med verken forkjølelse eller oppkast til nå (noe som mest sannsynlig ville vært tilfelle hadde vi vært hjemme i Norge). Også lett å drive gå-trening i gata uten snø og vinterklær. Kjede oss har vi ikke tid til. Dagene fly avsted. Og forholdet mellom oss voksne er vel heller ikke noe og si på, selv om noen diskusjoner blir det en gang i blant.
Masse har vi opplevd på vår ferd rundt øya, og mer skal det bli. Syden-tilværelsen er helt klart noe for oss! 







Til dere som går og lurer på om dere skal satse på noe annet en et vanlig A4 liv hjemme i Norge; Kjør på! Mange sier at vi er tøffe som tørr. Men dette her er verken skummelt eller farlig. Bare helt topp!



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed