Som fisk i vann

Denne uka har gått i et, med aktiviteter omtrent hver eneste ettermiddag/kveld for Kaisa sin del. Bursdag mandag, dans tirsdag, sjømannskirka onsdag og dans + akrobatikk fredag. Toppet det hele med dykking i dag hos "Dive Academy, Gran Canaria".
I dag var avtalen at jentene skulle få dykke i sjøen ved by-stranda i Arguineguin. Slik ble det også, etter en liten videosnutt og litt mer informasjon av instruktørene. Ny øvelse i dag var bruk av kompass og navigering under vann.
Neste helg blir det tur til andre "farevann". Håper på litt bedre sikt i vannet og litt mer å se. Vannet ved by-stranda er litt for grumsete til at man får de helt store dykkeopplevelsene. Men jentene var likevel fornøyde med dagen i dag. 


 

Godt med et vaffelhjerte ifra Sjømannskirka. Måtte ha litt påfyll før ny runde med trening i bassenget ved "Dive Academy".
Blir lange dager med både læring og moro. Var i gang kl.9 i dag. ferdig kl.15. Flinke jenter som holder både fokus og humør oppe, med god hjelp av supre instruktører.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed