Akvariet i "Las Palmas" - "Poema del Mar"



Den 8.januar 2018 åpnet akvaritet, "Poema del Mar - Havets poesi", i "Las Palmas" etter to og et halvt år med bygging. Hit reiste vi i dag.
Akvariet har 350 forskjellige arter og 12.000 kvadratmeter utstillingsarealet. Tankene er fylt med 7,5 millioner liter saltvann og ferskvann. En av akvarietankene, "Deep Sea", "har verdens nest største panoramavindu, som er på hele 36 ganger 7 meter, og inneholder blant annet hai og rokke.





Moro for ungene å komme så tett på livet i havet. Kaisa likte best haiene som svømte rundt, mens Eleah likte "krabbetunnelen". Vetle var vel kanskje ikke den som var mest overbegeistret over akvariet, men det var masse folk å hilse på..... Ble til slutt nok fisk, så etter tre timer takket vi for oss. Da hadde vi også fått oss en liten matbit i akvariets restaurant. 
Alt i alt et ganske fint bygg med en del spennende å se på. Kanskje litt stiv inngangspris, 25 euro for voksne og 17,50 euro for barn, med tanke på hva du fikk se og gjøre. Fint tilrettelagt for rullestolbrukere. Men det var et par steder der de med rullestol måtte kjøre rundt, blant annet over en hengebru. Det var litt dumt. Vetle skulle gjerne tatt turen over den. 









Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed