Fiesta de cumpleaños y carneval (Bursdagsfeiring og karneval)

Hurra for deg som fyller ditt år..... Startet dagen i dag med sang, pakker og kake på senga, for i dag ble minstefrøkna hele 4 år. Kjempefornøyd med nye klær, halskjede, hoppetau og paraply + litt penger. Da kaka var spist opp lurte hun på om hun ikke fikk frokost på senga også.....da var det bare å sende pappa på kjøkkenet for og steike egg.

Senere på kvelden var det karneval i byen.
Karnevalet her i Arguineguin startet egentlig på tirsdag, med kroppsmalekonkurranse. Etter det har det gått slag i slag med karnevalsgalla og drag queen galla. I dag var det tid for karnevalsparade gjennom byen. Med tema superhelter og tegneseriefiguerer. Vi kunne ikke være dårligere vi enn at vi slengte oss med på feiringen. Eleah som Politi, Vetle som S.W.A.T agent, Kaisa som Barbie, Mamma som Minni Mus og Pappa som Mikke Mus.
Var mange som hadde samme "kostyme" som Eleah. Fikk til og med lov til å prøve en ekte politihatt. Kunne også få lov til å sitte på politi-motorsykkelen, men da ville hun ikke alikevel. Skikkelig dumt! Det hadde jo blitt tidenes karnevalbilde.... 



Moro med Karneval. På markedsplassen var det rigget til med karuseller, matboder og en stor scene. Hit gikk vi ned, før selve paraden startet, og kjørte karusell og spiste sukkerspinn. Tror Eleah var fornøyd med bursdagsfeiringen. Ikke alle som får et helt karnevalstog med på feiringa.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed