"Hospiten Clinica Roca" - "San Agustin"


Etter operasjon i fjor, med korrigering av feilstilling i begge føttene, har det bare gått fremover med Vetle. Nå etter jul har vi også fått til timer med fysioterapeut og det meste har sett veldig bra ut. Vetle har hatt stor fremgang motorisk og gangfunksjonen har bare blitt bedre og bedre.
I helgen oppdaget vi at Vetle hadde fått en kul på innsiden av høyre fotblad. I går oppsøkte vi lege, som henviste oss videre til røntgen på sykehuset "Roca" i "San Augustin". Ettersom vi var litt usikre på hvor dette sykehuset lå i forhold til bussholdeplass, hev vi oss i en taxi.


Ingen problem og havne på privatsykehuset i "San Agustin". Her satt det skandinavisk talende folk i resepsjonen. Legen var spansk, men det var med tolk inn under undersøkelsen. Fikk bekreftet det vi var redde for: at stiftene som ble satt inn for å holde beina på plass i rett stilling, hadde knekt. Slik det ser ut nå, må det en ny operasjon til.....og vi som var så god i gang med trening......fillern!!!
Ny legetime i morgen og ny konferering med "Rikshospitalet" hjemme i Norge, så får vi vite litt mer om hvordan vi skal gå frem.





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed