Sioux City


Anbefaler reisende barnefamilier til Gran Canaria og avlegge "Sioux City Park" ett besøk.
Her vandrer du tilbake i tid, til ville vesten med cowboydueller, bankran og morsomme forestillinger. Parken var åpen fra 10-15, Fem timer som gikk utrolig fort. Dagen gikk i et med show ifra klokka 11. Tror faktisk ikke vi rakk over hele western-byen, før vi måtte takke for oss, og parken er ikke akkurat så stor.
"Sioux City Park" ble bygget i 1972 som et filmsett for filming av western-filmer, med datidens typiske hus, en kirke, en ranch, en bank, saloon og et indianerreservat. Ikke vanskelig å få den riktige western-følelsen her. Manglet bare cowboyhatten.

Ingen Ville Vesten uten indianere, cowboyer, kuler og krutt. Heldigvis møtte vi ikke på verken Billy the Kid, Jesse James eller Dalton-brødrene, men disse karene var skumle nok alikevel.


 










Lett å komme innpå de andre dyrene i parken også. Med en pose "snacks", som man kunne kjøpe for 1 euro, var ikke geitene seine med å komme opp på fanget. Vetle både litt skeptisk og litt fornøyd over geita som ble en smule nærgående.
Kaisa og Eleah var begge fornøyd med en liten rundtur på hesteryggen. Ponnien som Eleah fikk lov til å sitte på kunne man jo nesten ha tatt med seg hjem igjen......passe stor og passe søt.



Kaisa prøvde seg som "sauehvisker", men fikk vel kanskje ikke helt dreisen på det.
Fin dag ute i "The Wild Wild West". Skal ikke se bort i fra at vi tar turen tilbake igjen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed