Palmitos Park



Startet dagen i dag med regnvær i "Palmitos Park". I følge yr skulle regnværet gi seg etter klokka 11, og det gjorde det heldigvis også, så vi kunne nyte resten av dagen i strålende solskinn. 
"Palmitos Park" er en 200 000 kvadratmeter stor fuglepark , med omtrent 1500 forskjellige fugler i tillegg til reptiler, delfiner og mange andre dyrearter.
Første post på programmet var rovfugl show. Et imponerende skue med ørner som fløy rett over hodene på oss. På grunn av vind, og at disse store fuglene er relativt lette (mellom 3 og 5 kilo), hadde rovfuglen litt problemer med å komme seg tilbake til "landingspunktet". Av de tre fuglene som ble sendt ut, var det to som kom tilbake mens showet pågikk.....den tredje trengte litt lenger tid på å "finne tilbake" til start. Moro med nærkontakt med disse flotte og majestetiske fuglene.







"Så rart det er å tenke på
at jeg var larve, stygg og grå, 
men se hva tiden bringer!
Nå er jeg lett og nydelig
og jeg kan føle tydelig:
Jeg er blitt blomst med vinger!"

Parkene har også et eget sommerfugl-hus. De vakre sommerfuglene slutter aldri å fascinere. Eleah, og vi andre også for den del, var veldig fornøyde da vi klarte å få tatt bilde med en sommerfugl i hånda. 



Høydepunktet for dagen, i alle fall for Kaisa sin del, delfinshowet. 
Da vi satt og ventet på at showet skulle begynne, kom de ansatte og spurte om Kaisa ville være med. Etter litt frem og tilbake, takket hun ja. Tror ikke hun angrer på det. En strålende fornøyd jente som fikk både klappe, kose og leke med delfinene. Så nå er ønsket å bli danser eller "delfin-trener" når hun blir stor.


Har du lyst til å oppleve noe annet i ferien enn bading og sol, kan vi anbefale parken. Litt stive priser, både inngang og ikke minst mat, men parken gir deg opplevelser som du ikke glemmer så fort. 





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed