På dypet i "Tufia"


Det finnes mange mindre kjente, men svært idylliske, små landsbyer her på Gran Canaria.
I dag ble det utflukt til den noe bortgjemte kystlandsbyen "Tufia", som ligger litt nord for flyplassen. Landsbyen har sin egen bedagelige atmosfære, innbyggere som serverer besøkende mat og drikke fra sine hjem og en liten sandstrand hvor en av beboerne hver morgen tegner hjerte i sanden.
Vår ferske "Padi Open Water Diver", Kaisa, var igjen klar for et dykk i havet, sammen med Maja. Si fra Padi dykkesenteret her i Arguineguin ble med som trygg og god instruktør. Litt rustne i faget, men helt klare for å hoppe ut i det kalde vannet. Fikk masse skryt av Si etter gjennomførte dykk. Han var veldig fornøyd med de tøffe jentene våre, selv om Kaisa fikk litt trøbbel med dykkemaska og det ene øret. Nå må vi bare få investert i en ny, god dykkemaske, så er hun snart klare for en ny runde med "underwater world of fun".

 


Uten mat og drikke duger heltene ikke! Med medbrakt nistekurv, med både spekemat, grillpølser og godteri koste vi oss på den "lokale baren", mens vi fulgte med på jentene. Kjekt når en av innbyggerne åpner opp sitt hjem for å servere oss turister varm kaffe, kald cola og kald øl. "Tufia" leverte over gjennomsnittet. Vi hadde en super dag sammen med de beste.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed