Er ikke langt ifra himmelen til helvete!


Har hatt en super dag i dag i "Oasis Lago Taurito Water Park".
Selv om vi har vært her en gang før, valgte vi å ta turen igjen. Noe ungene var strålfornøyd over. Har vel omtrent bodd i bassenget i hele dag.
Skliene ble også flittig brukt. Skal du hit, husk: vannet her er veldig salt!  Kjekt å ha med dykkemaske eller svømmebriller, så slipper man øyner som svir.




Klokka 18 stengte parken og vi pakket sammen for å kjøre hjem. Ettersom vi er litt for mange til å få plass i en bil (besøk fra Norge), måtte vi kjøre en tur ekstra.
Vetle har vært i storform i hele dagen. På et lite sekund endret almentilstanden seg. Ble veldig varm samtidig som han frøs og hakket tenner. Slørete i blikket og kastet opp. Stoppet på et legesenter i "Puerto Rico". Fikk en sprøyte for å få ned feberen. Derfra gikk turen videre med sykebil til "San Agustin" og "Hospiten Roca".




Etter et par blodprøver og påfyll av sukkervann kunne vi heldigvis reise ut igjen. Hva som gjorde til at Vetle plutselig fikk feber og ble dårlig er ikke helt godt å si, men vi vet av erfaring at påfyll av litt væske hjelper. Med et skriv fra fastlegen hjemme i Norge, og en lege på sykehuset her i Spania som valgte og høre på oss, fikk vi snudd den dårlige almentilstanden relativt fort. Så i kveld har formen vært nesten som normal. Bare litt sliten. Heldigvis!




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

"Agaete" og kaffeplantasjen "La Laja"

"Colegio Noruego" -En tårevåt avskjed